• تاریخ انتشار : 1395/11/07 - 10:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 142
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

با شعار پیش به سوی رویکرد بین رشته ای

سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار می شود

در نشست خبری سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی، از برگزاری بخش پژوهشگران جوان برای نخستین بار در این دوره از همایش خبر داده شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی روز سه شنبه 5 بهمن سال جاری، نشست خبری سومین همایش بین المللی ایمونولوژی،آسم و آلرژی با حضور دکتر مصطفی معین، رئیس همایش، دکتر مریم محلوجی راد، دبیر علمی همایش، دکتر مریم ایازی، دبیر اجرایی همایش، مهدیه شکرالهی، دبیر اجرایی بخش پژوهشگران همایش و خبرنگاران در سالن شورای این مرکز تشکیل شد.

در ابتدا دکتر مصطفی معین، رئیس سومین همایش بین المللی ایمونولوژی،آسم و آلرژی، ضمن خوشامدگویی به خبرنگاران گفت: شعار اصلی این همایش، پیش به سوی رویکرد بین رشته ای است و این از آن رو است که رشته ایمونولوژی ارتباط تنگاتنگی با سایر رشته های علوم پزشکی دارد.

رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در خصوص نقش فراگیر سیستم ایمنی در بدن و ارتباط آن با همه اندام های انسان توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در این همایش، متخصصان ایمونولوژی پابه پای استادان و پژوهشگران سایر رشته های پزشکی در سخنرانی ها، کارگاه های علمی و بخش پوستر و پانل ها شرکت خواهند کرد.
وی یکی از مهمترین میزگردهای این همایش را میزگردی در خصوص پیوند سلولهای بنیادی و درمان بیماریهای نقص ایمنی خواند و گفت: پیوند مغز استخوان برای بیماران نقص ایمنی  80 تا 90 درصد نجات بخش است که نشان از اهمیت این میزگرد دارد.

دکتر معین همچنین به میزگرد تشخیص قبل از تولد و مسائل اخلاقی مشاوره ژنتیک و اجازه به سقط جنین اشاره کرد و گفت: در این میزگرد مسائل اخلاقی توسط ایمونولوژیستها، متخصصان ژنتیک، متخصصان اخلاق پزشکی و زنان مورد بحث قرار می گیرد.
وی گفت: 11 نهاد علمی بین المللی از این همایش حمایت و  با آن همکاری می کنند و حدود 15 تن از شخصیتهای شاخص جهانی در زمینه های آسم، ایمونولوژی و آلرژی در میزگردها و کارگاه ها شرکت خواهند داشت.

رونمایی از کتاب جامع آسم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر معین در ادامه گفت: در مراسم افتتاحیه سومین همایش بین المللی ایمونولوژی،آسم و آلرژی که با حضور دکتر جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز 26 بهمن برگزار خواهد شد، از کتاب جامع آسم رونمایی و از نویسندگان و پژوهشگران  آن تجلیل خواهد شد.
وی گفت: کتاب جامع آسم تنها کتاب تألیفی در مورد آسم است که 67 مولف در تدوین آن شرکت داشتند. چاپ اول آن را مرکز نشر دانشگاهی در سال 82  انجام داد که در مراسم افتتاحیه، چاپ دوم آن رونمایی می شود.

رئیس سومین همایش بین المللی ایمونولوژی،آسم و آلرژی افزود: در حاشیه این همایش، مراسم های دیگری همچون تجلیل از نویسندگان و داوران برتر مجله علمی دوماهانه آلرژی آسم و ایمونولوژی، جشن بیستمین سال تاسیس انجمن آسم و آلرژی ایران و انتخاب هیئت مدیره جدید، تجلیل از پیشکسوتان ایمونولوژی و آلرژی و تجلیل از پزوهشگران جوان برگزار خواهد شد.

برگزاری 15 کارگاه علمی و 2 کارگاه آموزش خانواده ها 
سپس دکتر مریم محلوجی راد، دبیر علمی سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی، 4 محور اصلی همایش را متشکل از نقایص ایمنی اولیه، آسم، آلرژی و میان رشته ای با سایر رشته های مرتبط با ایمونولوژی خواند و سایر رشته های مرتبط را ریه،گوش و حلق و بینی، پیوند و هماتولوژی، عفونی، گوارش، پوست، بیهوشی، روانپزشکی و تغذیه عنوان کرد.
دبیر علمی سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: 15 کارگاه علمی یک روز قبل از شروع همایش و در روزهای همایش برگزار خواهد شد که 5 کارگاه مربوط به ایمونولوژی پایه، 5 کارگاه مربوط به فوق تخصصان ایمونولوژی و آلرژی بالینی، 3 کارگاه مربوط به پژوهشگران جوان و 2 کارگاه مربوط به بخش پرستاری خواهد بود.
وی افزود: 2 کارگاه آموزش خانواده ها را در زمینه آلرژی و آسم و بخش نقایص ایمنی برگزار خواهیم کرد که در آن، علاوه بر اطلاع رسانی به پرسش های بیماران پاسخ داده خواهد شد و پمفلت های آموزشی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
دبیر علمی همایش گفت: این همایش دارای 15 امتیاز بازآموزی برای گروه های مختلف پزشکی و علوم پایه است و اشاره کرد: دبیرخانه همایش 290 مقاله علمی پژوهشی دریافت کرده است که البته مقالات مروری پذیرفته نشده و حتی مقالاتی از خارج از کشور همچون روسیه، چین، ژاپن و پاکستان داشته ایم که 42 مقاله مربوط به بخش پژوهشگران جوان بود.

وی افزود: کمیته علمی داوران، تمام مقالات را داوری کردند که از میان آنها، تعدادی به عنوان سخنرانی و تعدادی به عنوان پوستر برای شرکت در همایش پذیرفته شدند. 

دکتر مریم محلوجی راد با اشاره به برگزاری بخش پژوهشگران جوان در سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: این بخش در داخل همایش و همچنین در یکی از روزهای کنگره در بخشی جداگانه، در سالن دیگری جنب سالن همایش با سخنرانان مختلف از جمله چهار سخنران از مهمانان خارجی تشکیل خواهد شد. در این بخش، سه پژوهشگر جوان از دوره فلوشیپ تا لیسانس به عنوان پژوهشگر جوان برگزیده، انتخاب خواهند شد.

همکاری 11 نهاد بین المللی با سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی
در ادامه دکتر ایازی دبیر اجرایی سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: از ویژگی های منحصربه فرد این همایش می توان به همکاری 11 نهاد شاخص بین المللی علمی در زمینه ایمونولوژی و آلرژی اشاره کرد.
او ادامه داد: با حضور انجمن های نقص ایمنی اولیه اروپا (ESID)، آسیا (APSID)، آفریقا (ASID)، آمریکای لاتین (LASID)، این همایش همکارانی از 5 قاره دنیا خواهد داشت، همچنین آکادمی اروپایی آلرژی و ایمونولوژی بالینی (EAACI) و سازمان جهانی آلرژی (WAO) که  از برجسته ترین جوامع علمی در حوزه آلرژی به شمار می رود، از حامیان همایش هستند. همچنین اتحادیه بین المللی انجمن های ایمونولوژی (IUIS) یکی دیگر از حامیان کنگره است.
دبیر اجرایی همایش در ادامه به حضور سه نهاد بین المللی شناخته شده حامی بیماران نقص ایمنی برای اولین بار در ایران اشاره کرد و افزود: سازمان بین المللی بیماران مبتلا به نقص ایمنی اولیه (IPOPI)، بنیاد نقص ایمنی(IDF)  و بنیاد جفری مادل (JMF) از نهادهای حامی بیماران نقص ایمنی اولیه هستند که علاوه بر پشتیبانی در تولید علم و اطلاع رسانی نیز نقش بسیاری دارند.
وی افزود: همایش در حیطه پرستاری نیز با گروه بین المللی پرستاری در نقص ایمنی همکاری می کند و نماینده ای از این گروه در همایش و در بخش پرستاری سخنرانی و کارگاه خواهد داشت.

دکتر ایازی در ادامه حضور تعداد قابل توجهی از نهادهای بین المللی برجسته را فرصتی درخشان برای تبادل اطلاعات و تجارب علمی و شروع همکاریهای سازنده قلمداد کرد.
در پایان مهدیه شکر الهی دبیر اجرایی بخش پژوهشگران جوان گفت: این بخش که مخصوص گروه سنی زیر 35 سال است، برای اولین بار در سومین همایش بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی با همکاری مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد و 30 تن از دانشجویان در برگزاری آن همکاری دارند. مقالات ارسال شده به این بخش، پایان نامه دانشحویی هستند و محتوای سخنرانی های این بخش پژوهش محور است که دانشحویان را به سوی مرزهای علم و پژوهش هدایت خواهد کرد.
در پایان این نشست خبری، به سوالات خبرنگاران پاسخ داده شد.
یادآوری می شود مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی و انجمن آسم و آلرژی ایران، برگزارکنندگان اصلی این کنگره هستند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 196081
کلمات کلیدی
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *